Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Να ταν τα νιάτα δυο φορές!!!!

Η νύχτα έπεσε βαριά στην πόλη και ένας ένας όλοι ζάρωσαν στα κρεβάτια, στα ντιβάνια, στις καριόλες, όπου αρέζεται γενικά ο καθένας. Μόνο εγώ δε ξάδιασα ακόμη να ξαπλώσω. Περιμένω να τελειώσει το πλυντήριο να τα’ απλώσω γιατί άμα μείνουν εκεί όλο το βράδυ θα στύψουν χρωματιστά και θα περάσει το χρώμα απ’ το ένα στ’ άλλο. Το παθα μια φορά με τα ασπρόρουχα. Μπήκε κατά λάθος μια κόκκινη κιλότα αφόρετη μες τα ασπρόρουχα κι έγιναν όλα ροζ πουά. Το κακό ήταν ότι ο γιος μου έκανε παρέλαση το πρωί και φόρεσε το άσπρο το πουκάμισο με τις πουα τις βούλες. Αυτό δεν ήταν 25η Μαρτίου, Gay Pride ήτανε.

Αμ το άλλο που έμαθα και με έφυγε το κλαπέτο!!! Η κυρά-Δέσποινα αγόρασε laptop!!! Πήγε να πληρώσει στον Κοτσοβολο μια δόση για το αερόθερμο που αγόρασε και γύρισε μες τη χαρά με μια μεγάλη τσάντα. Τι είναι αυτό λέω κυρά-Δέσποινα; Lapstop, μου λέει. Σιγά μην είναι και dropstop της λέω. Laptop κυρά-Δέσποινα, laptop. Και τι θα το κάνεις το laptop κυρά-Δέσποινα; Θα κάνω τσατ λέει. Με έστειλε η θεία αδιάβαστη!! κυρά-Δέσποινα λέω το τσάτ χρειάζεται ιντερνέτ. Έννοια σου μου λέει και τα χω κανονίσει όλα. Έχει wireless η Στέλλα η γειτόνισσα και θα κλέβω από αυτήν. Έπαθα την πλάκα μου! Και τι θα το κάνεις κυρά-Δέσποινα το τσατ; Θα αλλάζεις συνταγές με την εξαδέλφη σου τη Φιλίτσα από τα Σιάτιστα; Με κόλλησε στον τοίχο η ξεμωραμένη. Στα 75 της λέει ανακάλυψε τις χαρές που κρύβει το γυναικείο σώμα. Δεν είναι κανένας άνδρας λέει πλέον σε θέση να την ικανοποιήσει και μόνο μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει τι πραγματικά θέλει. Και έφτασες 75 κυρά-Δέσποινα για να το καταλάβεις αυτό; Το διάβασε λέει στο Free σε ένα άρθρο ότι πλέον είναι πολύ της μόδας να είσαι λεσβία. Μη χειρότερα, της μόδας είναι και το banging jumping μωρή σαψάλω λέω μήπως θα το κάνεις κι αυτό; Και στο κάτω κάτω μαρή λέω δουλεύει εσένα το μαραφέτι σου ακόμη και ψάχνεις και γυναίκα να στο ικανοποιήσει; Πλάκα με κάνεις; Τιιιιιι;, μου λέει Το δικό μου το μαραφέτι να μην το πιάνεις στο στόμα σου και να μου κάνεις τη χάρη έχει ακόμη πολλά ψωμιά να φάει. Με τούτα και με κείνα μπήκε στο τσάτ με το nick Ντέμπορα έλεγε ψέματα ότι είναι 35 και έπιασε κουβέντα με μια Άρτεμη. Τι να πω δε ξέρω.


Πρέπει να πάω στην αγορά αύριο να πάρω ύφασμα για τα μαξιλάρια. Στον τριθέσιο τον καναπέ το ένα το μαξιλάρι έχει μια τρύπα από τσιγάρο! Κανείς δε ξέρει ντεμέκ ποιος το κανε και πως έγινε. Άμα ανοίξω το στόμα μου κυρ-Αγησίλαε θα σε πάρει ο διάολος που ντεμεκ έκοψες το τσιγάρο και σηκώνεσαι κάθε βράδυ κρυφά και κάνεις τις τζουρίτσες σου και μου καψες και το μαξιλάρι!


Έχουμε και την Φρόσω στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό. Αυτή η δόλια έχει τα κλειδιά της κυρά-Δέσποινας και πάει που και που και τσεκάρει σε τι φάση βρίσκεται η γριά, μην έπεσε, μη γλίστρησε, πολύ θέλει νομίζεις; Πήρε τα κλειδιά λοιπόν, ανοίγει την πόρτα, μπαίνει μέσα και βλέπει την κυρά-Δέσποινα ανάσκελα στον καναπέ με τα πόδια τούρλα να κοιτάνε το ταβάνι και να δείχνουν ώρα δώδεκα και τη Βαλάντω την κόρη της Νίτσας και του κυρ-Στέλιου του καπετάνιου να ψάχνει τον χαμένο θησαυρό κρυμμένο από το Β Παγκόσμιο πόλεμο στην σπηλιά της κυρά-Δέσποινας. Το παθε το εγκεφαλικό η Φρόσω. Την ήρθε ο διάολος αντάμα. Σωριάστηκε και την τρέχαμε. Τελικά το ιντερνέτ κάνει θαύματα.


Έχουμε και τον αρραβώνα της Βασιλικής το Σάββατο. Παίρνει τον Στέργιο από τη Στέρνα. Σαράντα δύο στρέμματα χωράφια ο Στέργιος στα Κόμαρα και οκτώ καρούλια. Έκανε την τύχη της η Βασιλική. Έβαλε η πεθερά στον δίσκο το ύφασμα, το γέμισα σεκέρια και πήγε να πάρει τη νυφούδα από το σπίτι. Πρέπει να ράψω και το κάτι τις μου. Πάλι με το βεραμάν το ταγιέρ δε μπορώ να εμφανιστώ.


Αγνοούμενη για αυτή την εβδομάδα είναι η Βερόνικα Αργέντζη το sex symbol των ‘90s. Όποιος βρει κάτι για την εν λόγω παθιάρα, κερδίζει μια ξέφρενη βραδιά με τον επίσης αγνοούμενο Βανδώρο!!!


Τέλειωσε και το πλυντήριο πάω να τ’ απλώσω. Καλή Σαρακοστή να χουμε και του χρόνου να μαστε γερές να κάνουμε πάλι ταραμά.

Σας φιλώ...

Η βασίλισσα του ταραμά Ζωζώ...

20 σχόλια:

  1. geia sou kyra despoina me ta wraia sou...etsi kyra despw mhn to vazeis katw..kalio arga para pote!!!
    power kai sta 75 h kyra despoina!! oxiii ...san merikes merikes pou einai molis 25 kai zoune san 85 xronwn ...kyratses!!
    ta apeira RESPECT mou sthn kyra despoina..
    zwzw theloume kai kati diko sou epitelous
    personal empeiria ksereis!! paikse ligo kai me thn fantasia...genikotera!!
    filia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγάπη μου, Dominic μου σε καταλαβαίνω καλή μου, όλοι περάσαμε κρίσεις απόρριψης! Αλλά μη σε μέλει όλα θα στρώσουν τον Αλλάχ μου μέσα!!!!!!
    Και μην ξεχνάς πως Ζωζώ σημαίνει ζω δυο φορές. Μια για μένα και μια για σας! Για όλους εσάς από όπου ρουφάω νιάτα και δροσιά, ζωντάνια και ενέργεια! Δεν με αποκαλούν άλλωστε τυχαία "μητσοτάκη της κουζίνας"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oxi agaph mou den se apokaloun tyxaia mhtsotakh!!!
    epitelous to paradexthkes oti eisai vampire empeiriwn kai 25xronh gria....!!!
    parauta epeimenw thwloume personal diko sou .....kai as einai kai sokin tha ta anteksoume!!

    kai oso gia thn aporripsh auto htan kakioula alla den peirazei kalh mou nai me ftysan ti na kanw twra na vapsw to string mou roz ksenerwto san kai to diko sou.....oooooooooooxi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kura zwzw me ta stremmata blepw den ta pame k polu kala.me 42 den kaneis kamia tuxh.o sterios htan gnwstos, ws o gampros,me ta 1000 stremmata k ta 13 karoulia alla twra pia paei ton xasame kouriiitsiaaa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρα; κυρα; ε, οχι και κυρα-Ζωζώ!!!
    είναι too much...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. teleio teleio teleio...poli gelasa auti tin fora...
    zozo mou thea eisai!!!!
    kai episis na steilo tin simparastasi kai tin ektimisi moy sti kira despoina....auti kai an den einai thea..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Zwzw,
    αυτό με το πουκάμισο ήταν χοντρό που έκανες στο παιδί!!!
    Όσο για την Φρόσω, υπάρχουν και χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΖΩΖΩ ΓΡΑΨΕ POST ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΖΑΡΕΙΦΗ - ΜΟΥΤΣΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ! ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΙΑΝΟΥ...!; ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΖΩΖΩ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι Σάββατο πρωί έβαλα να ακούσω Σοφία Βέμπω κάνω δουλειές και μετά θα κατέβω στο παζάρι. Λογικά από αύριο τα νέα ποστ... Παολίτα μου εσένα πολύ σε συμπαθώ έβλεπα παλιά ένα μεξικάνικο με την Veronica Castro που έκανε τη Soledad... και είχε μια ανεψιά η καημένη όλα τα δεινά του κόσμου πάνω της ήταν. πολύ την αγαπούσα την ανεψιά την Παολίτα.
    ααααχ Τσιανο θα σκοτωθώ Τσιανό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kapikouououdda forever!!!!!!
    kouriiiitsiiaa???? egrapses ...
    ayto me ta karoulia!! xixixi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτά είναι! Η κυρά Δέσποινα σας έβαλε όλες τα γυαλιά.
    Είχαμε και μεις μια τέτοια στο χωριό, τη Μαρίκα...παντρεμέν' με τον κυρ Λάμπη που μόνο να τρώει ήξερε και μια μέρα, θαρρώ Κυριακή του Πάσχα του '94 πως ήνταν, του ρθε ντουβουρτζάς απ' το πολύ αρνί και δε τον ξανάδαμε. Έμεινε η Μαρίκα χήρα στα 32 της, γιατί μη νομίζεις... ο κυρ Λάμπης, δε του φαινόταν,... της έριχνε όμως 24 χρόνια μες στο νερό, μα σ΄όλους έλεγε πως ένιωθε νέος και το παιζε παλικάρ'. Ανέκαθεν μουρντάρ'ς αυτός, αμά κι αυτή τον πήρε τάχα μου, τάχα μου για την εμορφιά του και το μπόι τ'..."ντελικάνη μ'" τον φώναζε και αυτός κόρδωνε από καμάρι. Να μη σε τα πολυλογώ ευτυχώς πέθανε ο κυρ Λάμπης και δεν έμαθε ποτέ του πως το Μαρικάκι τ' είχε χούγια απ΄αυτά που λες και συ στο μπλογκ σου.
    Κάθε Σάβατο βράδ' έλεγε του ντελικανή πως να θα πάει λίγο στης κυρά Σουλτάνας (άλλη που χήρεψε νέα κι αυτή... στο χωριό μας δε ζουν πολύ οι άντρες τελικά) να κάνουν μουχαμπέτ' και εκείνος ο σαμψάλ'ς ντιπ δε γροικούσε, την άφ'νε να παγαίν' και σαν κλεινόντουσαν τα δυο τς μέσα στο δώμα της Σουλτάνας γενόταν το σώσε.
    Έτς που λες η Μαρίκα... Σάβατο βραδ' γλεντοκοπούσε και έκανε όργια με τη Σουλτάνα μα Κυριακή πρωί ήνταν η πρώτ' που θ΄άναβε το κεράκ' στην εκκλησιά και σεμνή και χαμηλοβλεπούσα...
    Εμ τι τα θες όμως... ο κόσμος το χε τούμπανο κι αυτή κρυφό καμάρ'. Σαν πέθανε ο κυρ Λάμπης ξανάνιωσε και αρχίν'σε και τα ταξίδια η σερσέμω...
    Τώρα που τη χάν'ς που τη βλεπ'ς όλο στα Παρίσια και στα Αμστερντάμια τρέχ' γιατί λέει της αρέσ'να πολύ οι τουλίπες που έχ'να εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. lol ..atithasopneuma teleio to sxolio sou ap oles tis apopseis ;-)...xaxaxa
    ksereis kala ta thrakiwtika vlepw ?!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ατίθασο πνευμα με φαίνεται έχουμε τις ίδιες ρίζες και καταβολές! Θα χαρώ πολύ να τα λέμε διαδυκτιακώς και να να ανταλάσσουμε απόψεις περι σεμεν, συνταγές και όχι μόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Zwzw mou, agorasa ena kataplhktiko semen ap th laiki tis proalles... 8a to deis k 8a pa8eis se lew...
    to idio phre k h Soultana, alla auth isxurizetai pws to kane monh ths,h sersemw...to paizei k noikokura katalaves? ou, xair' de vleps apo dautes omws th shmeron hmera! Tpt... paei.. xa8hkane oi aksies pleon tou tupou:
    h gunaika prepei na nai doula k kura,
    tsoula sto krevati k skula pe8era...

    sas filw kales mou suntopitises!
    Zwzw perimenw th suntagh gia to gluko pou arese sth 8eia, k as ein k akrivo... eimai rich bitch egw, de dinw shmasia se tetoies mikrothtes!

    Ta filia mou ek viennis k stis duo sas :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ...Καλημέρα , διάβασα τυχαία το blog σου ,και μου άρεσε φοβερά ο τρόπος που γράφεις . Αισθάνθηκα σαν να ακούω μια παλιά γνωστή . Αν κατάλαβα καλά είσαι από βόρεια ? Φιλιά από την όμορφη Ξάνθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να σαι καλά καλή μου και υπόσχομαι να κάνω ότι μπορώ να μαι μανα, αδερφή, φιλεναδα και γιατι όχι και γκόμενα για όλους σας! Σας αγαπώ... ως άλλη Μαρία Αλιφέρη.
    Ανταποδίδω τα φιλιά και αγαπώ ιδιαίτερα την Ξάνθη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νομίζω πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει αγαπήσει την Ξάνθη.
    Και στα καρναβάλια έχω περάσει καλά και άκυρα Σαββατοκύριακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λέγοντας λαϊκή εννοούσα τη φιλέναδα μ' καλέ... απ' τα Δαρνακοχώρια... "Λαϊκή" την ονόμασε η μάνα τς, έχ΄και έναν αδερφό, αυτόν τον λεν Κωστή.
    Ο Κωστής ήνταν και είν' πολύ μουρντάρς και πήγαινε από ποτάνα σε ποτάνα απ' τα 14 τ΄... έτρωγε όλα τα λεφτάν ντου κει κάθε βράδ'... να μη σε τα πολυλογώ κάποια στιγμή ο Κωστής έφαγε και ντη προίκα τς Λαϊκής ετς όπως έκανε σα καταπιεσμένο σεξουαλικά.
    Τι να πω κι αυτό το παιδί... πολλές ορμόνες θα παίρν'!!! Εγώ με τον δικόνα μου 2-3 φορές την εβδομάδα...αει 4 στο τσακίρ κέφ', τη Κυριακή τ΄απογευματάκ' που θα 'χουμ ηρεμήσ' κι οι δυο πε τις δουλειές μας και θα του χω κάν' και το αγαπημένο τ΄ το γλυκό. Αυτός ο Κωστής ...26 φορές την εβδομάδα πια!! Αυτό πάει πολύ... Συγχίζομαι η γυναίκα!!!
    Και τώρα κάθεται το καημένο το Λαϊκάκι και ράβ' και πλέκ' και ράβ' και πλέκ΄ και τα πουλάει δεξιά κι αριστερά για να ΄χ΄να κατ΄ να φαν΄ τα μούλ΄κα τους, γιατί ο Κωστής ούτε ένα τάλαρο δε φέρν' στου σπιτ'.
    Αυτά προς αποφυγή πρεξηγήσεων. Και προπαντώς μη νομίζ' η πεθερά η δικιάμ ή οποιουδήποτε άλλου πως ιγώ δεν είμαι προκομέν'.

    Φιλώ σας τσαούσες φιλενάδες...
    τα λέμε σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αχαχαχαχα τι απολαυστική που είσαι! να συνεχίσεις έτσι!
    έχω νταλαβέρια με τη δική μου πεθερά αλλά επειδή είμαι κ ηθικό κορίτσι, τα κρατάω για μένα και το μπλογκ μου..
    πολλά φιλιά και καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλως ήρθες αγάπη μου. Και μην στεναχωριέσαι εγώ θα γίνω πλέον πεθερά για σένα...
    Σ'αγαπώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή