Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Πρεμιέρα: "Σεξ.... Αγνοείται.."

Σεξ σεξ σεξ.. Ε, πια νισάφι!!! Πιαστήκανε τα παΐδια μου! Σαφώς και παίζει τον δεύτερο πιο σημαντικό ρόλο σε μια σχέση (οποιουδήποτε είδους) γιατί εγώ σε φιλίες και κολοκύθια δε πιστεύω. Δηλαδή τι; Άμα με τον ακουμπήσει λίγο ο Γιωργάκης τι πάει να πει ότι δεν είναι φίλος μου; Η άμα με τσιμπήσει τα βυζιά η Σούλα η χοντρή θα κόψουμε τον μεσημεριανό καφέ; Αααα εγώ δε καταλαβαίνω από αυτά. Εμείς περάσαμε δύσκολα χρόνια. Κατοχή, δικτατορία, Μητσοτάκη, έπρεπε να’ μαστε αγαπημένοι και δεμένοι μεταξύ μας. Ε, εκεί στο βρώμικο ’89 ήταν που τα μπλεξα κι εγώ με την Βαλάντω την κόρη του κυρ-Στέλιου του Καπετάνιου. Χρόνια στα καράβια αυτός, κάποιος έπρεπε να αναπληρώσει το κενό του άντρα μες το σπίτι και επειδή η Νίτσα η γυναίκα του ήταν και ηθικιά και δεν έβαζε άλλον άνδρα στο σπίτι το ρόλο του άντρα έπαιζε η Βαλάντω η θυγατέρα τους. Θηλυκιά γάτα δεν άφησε στο χωριό. Μόλις τις έβλεπε έκανε το σήμα της νίκης V (μη με ρωτάτε τι και πως ο καθείς με τις γνώσεις του). Σα θυληκιά γάτα με πήρε και μένα κι από τότε αχώριστες γίναμε… Άρα το σεξ δημιουργεί φιλίες δεν τις χαλάει!!! Γεια σου Βαλάντω μου με τις χειλάρες σου!!

Αγησίλαεεεεεεεε!!!! Κλείσε καλέ το MTV με πήρε τα αυτιά ο Τιμπερλει.. Αιι Σιχτίρ κάθομαι εγώ και βγάζω τα σώψυχα μου και αυτός τέρμα την τηλεόραση… Άγη μου αγάπη μου βάλε το greekz mad έχει την Γαρμπή…

Την Νένα Μεντή έχω να δω καιρό!!! Το συζητούσα τις προάλλες με την Τασούλα την καθαρίστρια του Δημαρχείου. Χρυσή γυναίκα η Τασούλα, αλλά χαζή ήρθε προχτές σπίτι μες το άγχος άκουσε λέει που ο γιος της κατέβασε το firefox και νόμισε είναι κάτι σαν τις αμυγδαλές και άρχισε εκείνα τα κατινίστικα «τι έπαθε το παιδί μου» και «γιατί του κατέβηκαν τα Firefox;» «και άμα είναι κάτι σοβαρό;» και άλλα τέτοια κουλά… Τασούλα κούλαρε της λέω… Δεν είναι άρρωστο το παιδί μια χαρά είναι! «και τι κατέβασε Ζωζώ μου» μου λέει; Τα χαλιά από το πατάρι της λέω άσε μας ρε Τασούλα πρωί πρωί!!!!


Να σας πω επίσης και το άλλο που έμαθα: οι τρεις μάρκες αυτοκινήτων με το μεγαλύτερο

ποσοστό σε κλοπές είναι κατάσειρά οι 1)Fiat, 2)Peugeot και 3)Toyota

Ενημερώνω απλά για τους κατόχους Mercedes και BMV να κοιμούνται ήσυχοι!


Αύριο Τετάρτη πρεμιέρα στο MEGA η Καβογιάννη.. «Χαρά αγνοείται..» Αμ, και η χαρά της

Τασούλας αγνοείται χρόοοονια μέσα απ’ τα πόδια της αλλά δε το’ κανε και σήριαλ!

Κλείνω γιατί ακούω το πλυντήριο που στύβει. Το σπίτι θα ρίξει. Έβαλα τα χρωματιστά στους 40 βαθμούς. Τελειώνει τώρα πάω να τα απλώσω..


Σας φιλώ η βασίλισσα του Firefox… Ζωζώ!


Υ.Γ. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην Νένα Μεντή και πολλά φιλιά ( «V» ) στην Βαλάντω!!!!

22 σχόλια:

  1. Ο Μητσοτάκης από τι του έμεινε και θεωρείται γκαντέμης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι γονείς σου ζουν καλή μου; Η μανούλα σου πρέπει να σε έχει πολύ σημαδέψει. Μίλησέ μας για Αυτήν. Σε διαβάζω μετα μεγίστης προσοχής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στάσα μου καταρχήν καλή μου χαίρομαι πολύ που σου μιλάω γιατί Στάσα λέγανε τη μακαρίτισσα την πεθερά του παππου μου! Πολύ την αγαπούσα την Στάσα. Ήρθε το 22 από την Κωνσταντινούπολη. Ήρθε όμως κυρία. Με φόρεμα καπέλο και τσάντα! Ήτανε γκουβερνάντα σε πλούσιο σπίτι της Πόλης πριν τους διώξουνε. Όλο ιστορίες μας έλεγε η Στάσα με πλούσιους με άλογα με χίλια δυο! όχι σαν την Σταφύλκω την μάνα του παππού μου που κι αυτή από τη Σμύρνη ήρθε αλλά είχε την ίδια κασέτα με τις άλλες τις ξεριζωμένες.. "Βαϊ βαϊ βαϊ, τι είχαμε τι χάσαμε. Που χαμε τα μπακίρια μας που χαμε τ' ασημικά μας" κτλ κτλ..
    Περασμένα ξεχασμένα Στάσα μου αλλά να ξέρεις πως εγώ μανούλα δε γνώρισα. Με την γιαγιά μου τη Θοδώρα μεγάλωσα. Σκυλί η γιαγιά μου τίποτε να μη μου λείψει. Πως να μην την αγαπώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο για τον επίτιμο επειδή είμαι και λίγα χρόνια μεγαλύτερη και τυγχάνει να ξέρω από κοντά την πλύστρα της Μαρίκας σας ενημερώνω ότι:
    1)Όταν ήτανε πρωθυπουργός και είχε πάει στην Σαουδική Αραβία...χιόνισε εκεί,και οι Σαουδάραβες για πρώτη φορά έβλεπαν χιόνι!!!
    2)Κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στη Γαλλία το '92 έπαθε καρδιακό επεισόδιο ο τότε Γάλλος πρωθυπουργός.
    3)ήταν ο τελευταίος ηγέτης που επισκέφτηκε επίσημα τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ πριν την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης
    4)Ήταν ο τελευταίος ηγέτης που επισκέφτηκε την Τουρκία πριν το μεγάλο σεισμό.
    (τα γεγονότα είναι πραγματικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ ψυχή μου! Από τη γυναίκα αυτή πήρες και είσαι παραδοσιακή νοικοκυρά! Με τα σεμέν, τους καφέδες, την εκκλησία τις κυριακές, τα ταγιέρ, τα μνημόσυνα, τις συνταγές, τον αγησίλαο, τις γξρίνιες αυτού για νέο ψυγίο, τις ιδιοτροπίες των φιενάδων.Σ΄ασγαπώ! Ο μπαμπάς ζει΄μίλησέ μας γι' αυτόν. Σ' αγαπώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε μπορώ να μιλήσω για τον μπαμπά. Πάντα με πληγωνε αυτή η ιστορία. θα το κάνω όταν νιώσω έτοιμη. όταν αισθανθώ οτι δεν απειλούμαι. Μόνο η Ρέα Τουτουντζη μπορει να με καταλάβει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλη σου μερα, γλυκια μου! Της Ρέας νομίζω πέθανε. ή η μαμά της πέθανε. Και ο γερο-τουτουνζής ξαναπαντρεύτηκε μια κακή μητριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε με αρέσει η Ρέα. Τι τη βρίσκαν και την κάναν μοντέλο, δε μπορώ να καταλάβω!!! Ε και να την έδιωξε η μητριά της, τι ανάγκη έχει αυτή; Λεφτά και πέος δε θα βρει!; Αλί σε μας!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαλά την έκανε η μητριά. ε τι να μετατρέψει μπορντέλο το τίμιο σπιτικό της; με το να φέρνει το ένα πέος μετά το άλλο!; Όχι, χρυσή μου! Ας έχει δικό της χώρο για αυτές τις δουλειές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μη μιλάς έτσι για την Ρέα. Είναι καλό κορίτσι. Άσχημο αλλά καλό. και είναι και ατυχη. Ξέρεις τι μέγεθος έχει το πέος του ανδρα της; Ασε να μη σε πώ και σου ρθει νταμπλας! Για αυτο σε λέω δεν είναι πάντα όπως φαινονται τα πραγματα! Ενώ η Νένα Μεντη.. ΤΥΧΕΡΗ απο τις λίγες με το θέμα. για αυτο δε θα γερασει ποτε η σκύλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. να ρωτησω... γιατι τετοιο κολοπιασμα για τη Ρεα βρε στασα? τι σας πειραζει ολες, που χει το κοριτσι ολα αυτα που θα θελατε και δεν εχετε?? ζωζωκα πες κατι και συ σαν παραδοσιακο θυληκό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ ένα έχω να πώ : "Τόσα χιλιόμετρα λαμέ και δε σε νίκησα καημέ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιον έχει άντρα η Νένα Μεντή!; Τίποτεδεν ξέρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου, πως σου φαίνεται; Δεν είναι πολύ σικ; Φαντάσου να πίνουν καφέ Γιάννα, Κατερίνα και Μαριάννα! Πολύ σικ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. zwzw exw na apefthinw ena mnm: mporei na pei kapoios s ayth thn trelh na stamatisei an me psaxnei...eleos!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα σε ψάχνει καλή μου μέχρι να σκάσει και να πατλαντήσει, μέχρι να βγάλει κέρατα και να πεθάνει, να λιώσουν τα κόκαλά της και να μπει μέσα στη γη να γίνει πετρέλαιο και από κει βαζελίνη και να φτάσει επιτελούς εκεί "ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ".
    Τέτοιο πείσμα έχουν οι τζιβιτζιλούδες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. varethika ....me tin treli, fovamai na vgw gia kafe ase pou lew na allaksw kinhto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα σε βρει σου λέω. Μέχρι τη ρουφιάνα τη φίλη της την κομμώτρια θα βάλει να σε ψάξει να βρει που μένεις πόσα παίρνεις πως τον πίνεις (αχτύπητο σκέτο με λίγο γάλα. Δε θα βρεις γιατριά στο λέω εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. η νενα μεντη εχει πεθανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή