Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Εεεε, Αιιι Σιχτίρ πρωί πρωί...!!!

Πα πα πα πα τι κακό πράγμα ρε παιδί μου να το χεις το μαλλί λάχανο από βραδύς, να το προσέχεις να κοιμάσαι με τυλιγμένη πετσέτα στον σβέρκο να μη σου κουνηθεί τρίχα όλο το βράδυ και να ξυπνάς το πρωί και να ρίχνει ο θεός καντάρια!

Το ρίχνεις το σιχτιρ ολέ, ή δε το ρίχνεις;


Μα είναι δυνατόν; 60€ πλήρωσα την Ανθούλα χτες να με πάρει την ψαλίδα, τις άκρες και να τα κρεπάρει. Και λέω θα πάω μια θεά στο γραφείο σήμερα, ανοίγω το παντζούρι και τι να δω; Ποτάμια τα νερά στους δρόμους. Ε, αι σιχτίρ και το μαλλί και η Ανθούλα λέω. Και να ρωτήσω και το άλλο: πως είναι δυνατόν με τέτοια βροχή να βγαίνει στα κανάλια η γυναίκα του Παναγόπουλου με το μαλλί τούρλα; Κάτσε χρυσή μου άντρα έχασες, το στήριγμα σου είναι στα χέρια αδίστακτων κακοποιών που ένας θεός ξέρει τι μπορεί να του κάνουν, τα κινέζικα βασανιστήρια μπορεί να τραβάει ο άνθρωπός (http://azzurro.pblogs.gr/2007/08/ta-4-kinezika-basanisthria.html) και εσύ εκεί Madame Hortanse.. το μαλλί κάγκελο και το δάκρυ κορόμηλο για τον εφοπλιστή –παύλα- σύζυγό σου!

Βρε άμα έχανα εγώ τον Αγησίλαο όλη η κάτω Αχαΐα θα με άκουγε…

Τι να πω πια; Σικάγο γίναμε ξέφραγο αμπέλι που λέει συνεχώς και ο αγαπημένος μου ο Πάνος Σόμπολος.


Έλα όμως που έπρεπε να πάω στο γραφείο (που μεταξύ μας τι πάω τι δεν πάω εν και το αυτό, αφού και στο σπίτι την πιάνω καθαρά την Ελένη τι πάω να τη δω σε ξένες υπηρεσίες;) παίρνω την ομπρέλα τη σπαστή μια Pierre Gardin κόκκινο καρουδάκι με μαύρα τελειώματα μια τρέλα σου μιλάω την ανοίγω και τσαπ μου έμεινε στο χέρι. Αααααααααα….. Τραγικό που θα πάω τώρα τι θα κάνω; Ζώθηκα και εγώ την σακούλα από τα Jumbo στο κεφάλι και το χα και το μαλλί και το χαιρόμουνα κάτω από τη σακούλα. Βγήκα έξω σα τη σερσέμω κι έτρεχα. Κι όσο δε θέλω να δίνω δικαιώματα στην Φρόσω την γειτόνισσα ρε γαμώτο τόσο με τυχαίνουν αυτά τα πράγματα. Αλλά έτσι είναι σε αυτή τη ζωή οι φτωχοί και οι οδηγοί των εφοπλιστών την πληρώνουν πάντα τη νύφη.


Και μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται για εκλογές λέει. Καλέ έξω άνοιξαν οι ουρανοί κι εσείς το χαβά σας. Εμφανίστηκε η κυρά Βάσω στα εργατικά συνδικάτα με το δεξί το μάτι μιλούσε στη ΔΑΚΕ με το αριστερό στην ΠΑΣΚΕ εκείνο το βλέμμα το θανατηφόρο ίδια η συμπεθέρα η Ελενίτσα η «ξανιώ» καλή της ώρα.




Με τούτα και με εκείνα έφτασα στο γραφείο σα τον Κερκίνικο τον νεροβούβαλο μούσκεμα οι μπότες μου από μέσα πλάτσα πλούτσα

E να μην το πώ το ΑΑΑιιιι Σιχτιιιρ;

7 σχόλια:

  1. Άσε, εγώ είχα την καθαρίστρια μου σήμερα και το σιχτιρ που πρέπει να φάει δε λέγεται! Μου κάνει όλο παράπονα ότι δεν της κάνω δώρα! Γιατί μωρή εσύ τι μ΄έφερες και πότε!; Ούτε ένα έδεσμα ουκρανικόο! Όχι ότι το έχω ανάγκη, ή ότι θα το τρωγα, αλλά πως παραπονιέσαι τι σε φερα τη στιγμή που εσ'υ είσαι χειρότερη;;; Εν τις δίνω 50 ευρώ κάθε φορά πού ρχεται!Άκούς μεροκάματο η ουκρανή; 50ευρώ! Δουλεύω όλη τη βδομάδα για να πληρώνω την ουκρανή! Και να μου παραπονιέται κι όλας η χαμένη! Και να μου λέει αλλού με πληρώνουν καλύτερα και μου κάνουν και δώρα, ενώ εδώ χάρη σου κάνω που έρχομαι! Και σαν τι πω νακάνει καμιά παραπάσνω δουλειά από σκούπισμα, τι ακούω...!; Αλλού δε κάνω τέτοια πράματα,μόνο εσύ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη χειρότερα Στέλλα μου καλέ που την βρήκες την αλλοδαπή; Σαμοθράκη αγάπη μου. Σα-μο-θρά-κη!!! Το νησί της γνήσιας παραδουλεύτρας. Εγώ με την κυρία Κυπριανή μια χαρά τα πάω. Και δε κοστίζει κιόλας 20€ μαζί με τα ένσημα! κι άμα βγάλει καμιά γλώσσα και σηκώσει μπαϊράκι; Πίσω στις Μακρυλιές Σαμοθράκης να αρμέγει κατσικούλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζωζώκα, τι κάνεις μωρό μου; Που χάθηκες σήμερα γλυκι΄πα μου; Βρεάσε τον Αγησίκαο και έλα να μας ακούσει αλλώς η άνω Αχαϊα! Καλό σου βράδυ γλυκό και απονήρευτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε χάθηκα αγάπη μου αλλά έτρεχα ολή μέρα διάβασε και θα καταλάβεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι κάνεις γλυκιά μου γειτόνισα;
    σε είδα τις προάλλες με τη σακκούλα jumbo επί της κεφαλής να τρέχεις μέσα στη βροχή και πολύ με λύπησες γιατί είχα δεί ψες απο το παράθυρο της κουζίνας που καθάριζα μπάμιες, με πατατούλα τις έφτιαξα,νόστιμες έγιναν αλλά βαριές, εκείνο το κρεμμύδι το βατικιώτικο μας την έκανε την δουλειά..καλε τι έλεγα;
    α ναί..είδα ψες απο το παράθυρο το μηχανάκι της ανθούλας στην είσοδο της πολυκατοικίας και υπέθεσα οτι θα σου έκανε μαλλί.
    καλέ πως την παίρνεις αυτή για το μαλλί σου;
    εκτός του οτι έκανε 8 μήνες να μάθει πιστολάκι,τα έμαθα εγώ απο τον λάκη, τον γίο της ευτέρπης, τον ντιγκιντάγκα καλε, που πήγαιναν στην ίδια σχολή κομμωτικής!
    εξον αυτού ειναι και φοβερή κουτσομπόλα!
    καλέ όλα τα ξέρει!
    να φανταστείς εγώ περιμένω τα έμμηνα μου αυτηνής το στήθος πρήζεται! grande κατινάρα!
    ποιο grande και απο την σούλα που έχει το περίπτερο στη γωνία,θα στα πώ άλλη ώρα για αυτή!
    τώρα όμως πρέπει να σε αφήσω ζωζώ μου..έχω να τινάξω χαλιά!
    σε περιμένω για καφέ...σου έχω δώρο και μια ομπρέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ρθω Φρώσο μου όχι για την ομπρέλα αλλά για να σου πω τα χαΐρια της Φεβρωνίας της χήρας του Πασχάλη. Και θα τη σχολάσω την Ανθούλα μάνα μου, όλες μου το λένε. Α μα τι να κάνω που μαι και πονόψυχη. Θα τα πούμε Φρώσο μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή