Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Χριστέ μου ποτε πηγε 4:30 ;

Καλησπέρα σας!


Πότε πέρασε το μεσημέρι χαμπάρι δε πήρα. Σχόλασα από το γραφείο και έτρεχα σα την τρελή να προλάβω την Πόπη τη μανάβισσα
να μην κλείσει (που ακόμη αναρωτιέμαι τι το κρατάει το ρημαδομάγαζό της αφού μόνο εγώ πατάω εκεί μέσα). Πήρα 1.5 κιλό κυδώνια να κάνω γλυκό. Πολύ τα τρώει ο Αγησίλαος το πουλάκι μου και δε θέλω να τον χαλάω και τα χατίρια γιατί έχασε και ο Πανιώνιος προχτές και είναι μες τα νεύρα. Τα πήρα τα κυδώνια 3,5 €. Φαρμακείο είσαι Πόπη μου της λέω.. Είναι Τούρκικα εισαγωγής μου λέει τι να κάνω τα πήρα τηλυπήθηκα τη δόλια μόνο εγώ πάω είπαμε. Τούρκικα, τούρκικα. τι να κάνω; τα πήρα, πήρα και μισο κιλό φασολακια πρασινα να κάνω και ενα φαΐ. Πάω σπίτι τρέχω στο καμπινε γιατι είχα να πάω απο τις δέκα το πρωι. Πήγε ο κυρ-θόδωρος στην τουαλέτα του γραφείου και μετα δεν είναι να πάει κανεις άλλος!!!
Αφού συγυρίστηκα και τέλειωσα έβαλα τα φασολάκια στη φωτιά πατατούλες μαϊντανό κρεμμυδάκι σαλτσούλα... μμμ γιατί νομίζατε με πήρε ο Αγησίλαος επειδη κάνω καλό κρεβάτι? Τα βαλα αυτά και άρχισα τα κυδώνια ζάχαρη νερό γαρύφαλλα λεμόνι όλα ετοιμα. Τα άναψα και λέω παώ να χαζεψω λίγο τηλεόραση.



Τι να δω πάλι παναγία μου; την υστέρω την Κουντουράτου με το καμενο το ποστις; η εκεινο το Ακρως Οικογενιακό που έχω χάσει το μπούσουλα με τις κατεξακολούθησην επαναναλήψεις. καθε δυο εβδομάδες έχουν το ίδιο επεισόδειο. Από βδομάδα σε βδομάδα η Μαργαρίτα έχει και δεν έχει το πτυχίο της Νομικής... Τι να πώ πια? Η μήπως να βάλω ALTER να βλέπω τη Φαίη να πεταχτει καμια ρόγα να με βγαλει κανεναν μάτι;



Κουραση και αυτη η τηλεόραση σκέτη κούραση κατάντησε. Τι καλα είχαμε τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κάναμε τις βόλτες μας, πέρναμε την κουμπάκα μας και καθομασταν στο παγκακι και την τρόγαμε.. Αλλες εποχές. τώρα; σήψη..
Μπήκα κι εγώ στο blog.




Πήγε καλά η μέρα μου σήμερα, εμ έτσι είναι αμα ξεκινάς τη μέρα με Γιώργο Παπαδάκη..

Και μάλιστα σήμερα είχε και καλεσμένο τον Λαλιώτη. Μες τη χαρά αυτός όλα εντάξει λέει με το σπίτι του μάζεψε το χωρίο λεφτά να πληρώσει το χρέος μη τυχόν και αναγκαστεί ο «επίτιμος» και το πάρει και έρθει η γκαντίφλα στο χωριό και από Δολιανά γίνουν σκέτο «Δόλια».

Τι να πω; Γιατί τον έχουν πάρει αυτόν τον άνθρωπο με κακό μάτι δε ξέρω. Δηλαδή η Μαρίκα τι έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας τόσα χρόνια δίπλα του και δεν έπαθε τίποτα;





Ααααα… Σους Χριστός νικά ξέχασα τα κυδώνια.. ιιιιιιι… έτσι και ρθει ο Αγησίλαος και με βρει στα ιντερνέτ και τα κυδώνια ένα με την κατσαρόλα θα με στείλει στον Παπά (-) Χρόνη (http://www.pare-dose.net/blog/?p=76) για αφορισμό.. και έχω και τα τακούνια στον τσαγκάρη!

2 σχόλια:

  1. Πεθερούλα, χαίρομαι πολύ που σε ανακάλυψα! Μου αρέσεις τρελά!!! Από εδώ και στο εξής θα σε ... διαβάζω κάθε μέρα! Φιλιά πολλάααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΟΟοοοοοο!! Σε μερσώ τα μάλα η δαμάλα...
    Τι να πω; Να σε χαίρεται η μανούλα που σε έκανε τζιέρι μου. Τόση χαρά που με έδωσες σήμερα είχα να πάρω από πρόπερσι που αλλάξαμε καλύμματα στον καναπέ του καθιστικού. Κι εγώ βρε με το κιλό θα τα αναρτώ τα νέα μου καθημερινά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή