Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Της Tιβίς μου ο χαβάς!!!

Καλησπέρα …

Όλα μια χαρά θέλω να πιστεύω! Εγώ εδώ όπως τα ξέρετε. Νεροχύτης και «Τα μυστικά της Εδέμ». Πολύ το παρακολουθώ αυτό το σήριαλ. Εκείνο τον Δάνη Κατρανίδη μέσα στην καρδιά μου τον έχω. Τον είδα και μια φορά από κοντά σε ένα θέατρο όλα καλά αλλά πολύ έτρεμε, τώρα αν ήταν από το άγχος ή από το πολύ ταλέντο δε ξέρω. Και τι να κάνω άμα δε βλέπω και τηλεόραση; Έχω εθιστεί πια. Και ήθελα να ρωτήσω κιόλας την Κλημεντίνη την φίλη μου που έχει βγάλει και το ΦιΠιΨι, ότι έχω εθιστεί με τον «Αυτιά» και την «Τόλμη και γοητεία», που θα βγει αυτό δε ξέρω, και ύστερα λέω τον γιο μου που είναι όλη μέρα στο ιντερνετ μήπως τελικά το πρόβλημα το χω εγώ; Καλέ έχω κάνει τα προβλήματα της τηλεόρασης δικά μου τι κακό είναι αυτό; Αλλά θα μου πεις εδώ κατάφερε ο Κουρκούλης να αφήσει έγκυο γυναίκα δε τα βγάλω εγώ πέρα; Μόνο ο πρωινός καφές παραμένει άλυτο πρόβλημα. Μήπως να παρατήσει η Πετραλιά το Απασχόλησης και να αναλάβει τον Πρωινό Καφέ; Γιατί σάματι η Καγιά είναι καλύτερη; Το ίδιο είναι. Απλά η μια το χει το μαλλί ντεκαπάζ και η άλλη δωδεκάρι της Κόλλεστον. Τέλος πάντων εγώ απέκτησα ένα άγχος με όλα αυτά να φανταστείτε χτες το βράδυ δεν έκλεισα μάτι και αναρωτιόμουν πως είναι δυνατόν οι «The Veronicas» να ντύνονται πιο στιλάτα από την Katy Perry.

Μια κόλαση ζω. Και το χειρότερο άλλαξα και το σαλόνι. Πήρα καινούριο καναπέ τριθέσιο. Το βαρέθηκα εκείνο τον γωνιακό που είχαμε. Ήταν δωρο της πεθεράς μου. Κατάρα μου δωσε μαζί με τον καναπέ να μην αξιωθώ να πάρω άλλον άμα δε κλείσω τα 54. Ε, μετά πιάστηκα και εγώ με άλλα το ξέχασα. Πήρα έναν τριθέσιο που λέτε με μια πολυθρόνα μπεζέρα την έβαλα δίπλα στο παράθυρο για το σεργιάνι. Τα πήρα και μισοτιμή. Πήγαμε με τον Αγησίλαο στα έπιπλα Βαρδάκη στο Κιλκίς. Η Σμαρούλα με τον σύστησε που πάει και τα ξετρυπώνει η σκύλα! Πήγα τις προάλλες σε ένα ευχέλαιο που έκανε και είδα ένα καινούριο πορτμαντό που πήρε, ωραιότατο! Από πού χρυσή μου λέω; Από τον Βαρδάκη μου λέει στο Κιλκίς. Μου ξαναείπανε βέβαια για αυτόν και δεν είχα δώσει σημασία. Τέλος πάντων

Εκεί στο ευχέλαιο ήταν και η Ρουμπίνη. Ήρθε να με φιλήσει σταυρωτά για το καλωσήρθες, ματς μούτς, τραβάει το κεφάλι της πίσω, τι να δω; Το μισό της φρύδι έλειπε!!! Απαπα λέω και τρέχω στο μπάνιο. Όπως ακριβώς το χα φανταστεί ήταν όλο ζωγραφισμένο και όπως με φίλησε έμεινε το φρύδι της πάνω μου. Μη χειρότερα λέω. Αλλά δε της το πα. Έτσι να γυρίζει όλο το βράδυ με το μισό το φρύδι να την δει και η Βούλα η Λαχανά να την κάνει πρώτο θέμα αύριο στο δελτίο. Αφού δεν είναι στα καλά της καλέ η γυναίκα. Να φανταστείτε φορούσε ένα μακρύ γκρι μακό φόρεμα και το μαλλί το χε «7c της Κρυσταλ κολόρ». Χάλια. Που πας καλή μου λέω έτσι και είσαι και χήρα Γυμνασιάρχου. Τι να πω; Ενώ εγώ πήγα qιουρία. Με το λαχανί το ταγεράκι μου το κρεπ με εκείνα τα υπέροχα τελειώματα με την Βενετσιάνικη τη δαντέλα και από πάνω το καλό μου το παλτό που το χω για τη βόλτα. Τα μαλλιά μου μόνο δε τα χα βαμμένα τα κρατάω για το Πάσχα. Δε τα βάφω συχνά γιατί έχω ευαίσθητο δέρμα στο κεφάλι μου. Όταν ήμουν μικρή και κολλούσα ψείρες στο σχολείο η αδερφή της μάνας μου η Εριφύλη με ψέκαζε με Αροξόλ (το κίτρινο) και με έβαζε μια σακούλα για να ψοφήσουν λέει οι ψείρες και οι κόνιδες. Πότισε από τότε το κεφάλι μου και τώρα έχω κάτι ευαισθησίες.

Ήθελα να ρωτήσω από καιρό και όλο με ξέφευγε. Το όνομα Έλσα Τόλη είναι κανονικό η είναι καλλιτεχνικό; Σα το Χριστίνα Σίλβα; Και κάτι ακόμη η Καίτη Ντάλι ήταν αδερφή της Γκιζέλας η απλή συνωνυμία;

Έχω δουλειές με φούντες τώρα που μπήκε η άνοιξη. Πρέπει να πλύνω όλα τα ντιβανοσκεπάσματα και να ανοίξω τα μαξιλάρια να βγάλω τα βαμβάκια να τα ξύσω να γίνουν πάλι αφράτα. Έχω να αλλάξω και τα κατωσέντονα πήρα καινούρια να κεντήσω επάνω το «Ζ» (και δεν εννοώ Ζορό αλλά Ζωζώ) και έχω και σε λίγο του Αγ. Κωνσταντίνου να μαζέψω τα χαλιά.

Αγνοούμενη αυτή τη φορά είναι η Πόπη Χατζηδημητρίου. Η ξανθιά παρουσιάστρια που προσπάθησε να καταρρίψει τον μύθο της χαζής και το φαγε το κεφάλι της. Αμ η νοικοκυρά χρυσή μου σε θέλει πάντα λίγο πιο χαζή για να ταυτίζεται. Όποιος μου δώσει πληροφορίες για την Πόπη κερδίζει μια πρόσκληση για οντισιόν στην παρουσίαση του Πρωινού καφέ.

Σας φιλώ και σας εύχομαι καλό Πάσχα και θα τα πούμε πολύ σύντομα

Η ψεκασμένη σας βασίλισσα, Ζωζώ!!!

21 σχόλια:

  1. Twra to oti esy zwzw mou ...ksereis oti oi ''The Veronicas'' ntynontai pio stylata apo thn Katy Perry se poion na to pw kai na to pistepsei....lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αει βρε ΖωΖω... άντε κ κάναμε μαύρα μάτια να σε διούμε! Ξέρουμε έχ'ς πολλές δουλειές, α μα σάματις μεις δεν έχουμ'...;
    Αει κ πεθύμ'σα να μάθω τα νέα ς! Τα λες πικάντ'κα, πανάθεμά σε!
    Δηλαδής... πως να σε το πω... μ΄έλειψες βρε...
    Κ αναρωτιόμαν τς προάλλες: "αυτή η σερσέμω, Ζωζώ που χάθ'κε πάλι κ δεν έγραψε μια λέξη;"

    Κ έχω κ τη μάνα μ' σακάτ'σα γιατί σωριάστ'κε τις προάλλες, τάχαμ είχε υπογλυκαιμίες, ντε στα καλά καθούμενα κ δεν άντεξε... ΖΝΤΟΥΠ πάρτην κάτω κ έσπασε κ το χέρι τς! Την έχουμ' τώρα στο κρεβάτι, της δώσαμ' κ ένα κουδουνάκι, αμα χρειαστεί κάτ', να το χτυπάει κ να 'ρχώμαστε να της ντο φέρνουμ'... Μα σε λέω Ζωζώ μ' αυτό το κουδουνάκ' μ΄έχει σπάσ' τα νεύρα! κλινγκελίνγκ κάθε λίγο κ λιγάκ'... σιχάθκε η ψυχήμ, σιχάθκε να τ΄ακούει!
    Αμα τώρα όλα πάνω μ' πέφτνα! Εμ να μαγειρέψω... εμ να καθαρίσω... εμ να την περιποιηθώ... δε προλαβαίνω κ εγώ η γυναίκα να κάνω τίποτις να χαλαρώσω!
    Αει σε φιλώ τώρα για τέλειωσε κ το πλυντήριο...κ χτυπάει κ το κουδουνάκ'... πάλι να της αλλάξω το κανάλ' σντη τηλεόρας θα θέλ'... απαπαπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με έβαλες και έκανα έρευνα στις 2 το πρωί για τις «The Veronicas». Για να έχω άποψη. Δεν τις ήξερα.

    Κοσμοϊστορική στιγμή λοιπόν, πρώτη φορά θα διαφωνήσω με dominic! Συμφωνώ με Ζωζώ, έχουν σαφέστατα περισσότερο στυλ. Δεν έχει και κανένα στυλ εδώ που τα λέμε η Καιτούλα (τόχει τ'όνομα μάλλον).

    Φιλιά girlllll!!!!!!!!!

    (Kαι με μέτρο το αρνί...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kalhmera kores....

    #Drama Queen mou den thelw na sto xalasw alla palii den diafwnhses mazi mou glykeia mou (an kai tha htan pragmatika endiaferon gia 1h fora :))giati den amfisvhtisa auto. oi The Veronicas einai safws pio stylates apo Katy Perry, ennoeite girl(tha htan atopima gia mena an thewrousa pio stylath thn Katy Perry)....apla aporhsa me thn plhroforia pou gnwrizei h glykeia mou zwzw...!!!
    pantws kapoia stigmh prepei na diafwnhsoume ...den nomizeis..xaxaxaxa..filia!!

    #ZWZW MOU...Orismenes fores kai se kapoies periptwseis kanei kalo h tV (kai alla loipa kollhmata xaxaxa)....ta filia mou zwzwka mou

    kai epishs ena exw na pw:
    CRISTAL COLOR 7c ....treme kommwtria erxete h ZwZw me documents!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχεισ δικιο Δραμα μου για το αρνί γιατι είδες τι έπαθε ο Μιχαλάκης στην ταινία!
    οσο για την CRISTAL COLOR 7c η Ζωζώ πάντα μιλά με αποδειξεισ και ονοματα.. που εισαι ομως κυρα κομμώτρια; που είσαι τώρα; να δουμε τι θα πέις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαπα αυτή η νεολαία να αγνοεί βασικές έννοιες! Πορτμαντο καλέ εκίνο το ψηλό έπιπλο που ως συνήθως έχει κάτω ένα μεγαλο ντουλάπι μετα ενα η δυο συρταράκια και στο ψηλό μέρος ένα μεγάλο καθρέφτη και διπλά κρεμάστρες για τα παλτό. τσ τσ τσ γράψε στο google Πορτμαντό και θα το δεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έλεος jd...δε ξέρ'ς το πορτμαντό;
    έλεος αδερφέ μου!

    ε ρε αυτοί οι Αθηναίοι... ξεχασαν τα ελληνικά τς, μας το παίζνα κ ντεμέκ πρωτευουσιάνοι!
    Αει βε, έλα μια βόλτα απ' τα μέρη μου να σε δείξω γω τι εστί πορτμαντό! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα μαθατε;;; οι Γερμανοι εφυγαν ο πολεμος τελειωσε!τι π@π@ρι@ ηταν αυτη;;; ελεος Ζωζω μη βαλεις τετοιο πραγμα μεσα στο σπιτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @dominic
    Είπα και εγώ ρε συ! Δεν γίνεται! Και πάλι θα διπλοσυμφωνήσω μαζί σου στο "apla aporhsa me thn plhroforia pou gnwrizei h glykeia mou zwzw...!!!"
    Χαχαχαχα! Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει! Αλλά να μην το κανονίσουμε να μας βγει αυθόρμητα για να έχει πλάκα!

    Φιλιά, girl!

    @Zwzw
    Ποια ταινία; (Έχω πρόβλημα με ταινίες, ηθοποιούς και ονόματα γενικότερα, δεν θυμάμαι..)

    Κορίτσια ένας τρόπος υπάρχει για να κάνεις μια κομμώτρια να τρέμει. Να της πεις να σου τα βάψει μωβ! Στην δικιά μου πέτυχε!
    (Δεν τα έκανα όλα, ένα κομμάτι μόνο δυστυχώς..)

    @jd
    Ναι ρε, και η γιαγιά μου το λέει (και το έχει ακόμα στο σπίτι, κρεμάστρα, καθρέφτης, τηλέφωνο, ατζέντα) μην θίγεσαι και εσύ αμέσως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ego sou exo request gia to poia na valeis agnooumeni next week. Den thumamai to onoma tis alla thumamai oti tin epaize to Alter kai to hit tis itan :"...tin epeses sto filo mou sto party mou,tha paro olous tous filous sou gia parti mou...".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. #Drama Queen mou prepei na sou gnwrisw auth th kommwtria..... believe me den prokeite na thn kaneis na tremei me oti kai na ths peis....oti pio extreme tha sou to kanei me megalh xara kai tha prosthesei ligaki parapanw isws!!!:)

    ta filiA MOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άσε, dominic αποφάσισα να γίνω συντηρητική φέτος για να τα σώζω. Θα με δεις και θα πεις "Τι καλό και ήσυχο κοριτσάκι είναι αυτό βρε!".
    Όταν με ξαναπιάσει η περσυνή μούρλα θα σου ζητήσω τηλέφωνο πάντως να είσαι σίγουρη. Ζορίστηκα και να βρω ασημένιο - πλατινέ πριν από 2 χρόνια! Χαχαχα! :P

    Kisses!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Drama μου την ταινια "Η δε γυνη να φοβηται τον ανδρα" που έφαγε ο μιχαλάκης ο φίλος του Αντωνάκη το αρνί ολόκληρο και έσκασε;
    επίσης Drama μου κάνεις ένα λαθάκι το έπιπλο για το τηλέφωνο είναι πιο χαμηλό και έχει ενσωματωμένο ένα μικρο σκαμπώ και λέγεται "κουτσομπόλα".
    Κωνσταντίνε την "τρισχαριτομένη" και συμπαθέστατη κοπελίτσα την λέγανε Πολυξένη και δεν αγνοείται συμμετείχε πρόσφατα στο X-Factor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Α, ναι καλέ! Μπράβο!
    Κάνω πολλά λάθη όχι ένα μόνο, αλλά στο συγκεκριμένο έχω δίκιο καθώς περιέγραφα της γιαγιάς μου και έχει και τηλέφωνο.
    Ε, τώρα μην τρέξεις στον Άγη να του γκρινιάξεις να σου πάρει άλλο! Δεν ξέρω αν βγαίνει ακόμα!
    Έχουμε πάντως τώρα που το σκέφτομαι ένα από το σπίτι της πρόγιαγιας πολύ ψηλό με λεπτά πόδια. Εκεί είχε το τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν ήταν δική της πρόταση αισθητικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τρελλαίνομαι να σε διαβάζω βρε παιδάκι μου, μ' εκείνο το "μυστικά της Εδεμ" κόλλησα κι εγώ μα το χάνω συνέχεια λόγω δουλειάς οπότε μου έδειξε ο γαμπρός μου πως να το βλέπω σε επανάλειψη όποτε το χάνω.
    Δεν πιστεύω να αγόρασες ΑΥΤΟΝ τον καναπέ;;;;; Θα πάθω εγκεφαλικό, η σχέση μου με τα έπιπλα είναι καθαρά λειτουργική , θα μπορούσα να ζήσω σε ένα άδειο σπίτι με ..μαξιλάρες και κρεβάτι μαξιλαρένιο στο πάτωμα..με τον άνδρα μου έχω ίδια γούστα ευτυχώς, πεθερά δεν είχα, αγοράζω ότι με βολεύει και με ευχαριστεί στο χώρο που ζω και όχι ότι είναι της μόδας.Που τους θυμάσαι όλους αυτούς βρε παιδάκι μου και είσαι μικρός ακόμα...Δεν βρήκα μειλ για να σου στείλω καρτούλα μα σου εύχομαι Καλό Πάσχα και υγεία , ηρεμία ψυχής και αγάπη στο σπιτικό σου καλέ μου φίλε.Αν έρθεις ποτέ στη Θεσσαλονίκη θα χαρώ να σε γνωρίσω( όρεξη που είχες δηλαδή..) Φιλάκια!Πάω για δουλειά πρωί πρωί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αχ τι άνδρες τι κορμια, τι ανάσες τι πεη, τι πρωκτοι, τι πατούσες πέρασαν πάνω της, αχ αχ αχ αχ αχ αχ αχ αχ!!!!!!!!!! Τυχερλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αχ Ζωζώ μ! που ήσανα μπρε κ χάθκες κ δεν σήκωνες καμια ανάρτηση... ανήσυχσα η γυναίκα, νομζα ότι σε κουτούπωσε άγρια ο Αγησίλαος κ σε φήκε μισή..
    πολλά φιλιά! καλή Ανάσταση (με όλη την έννοια της λέξης!) καλοφάγωτο το αρνί ή το κατσίκι σας (βάλε τον Αγησίλαο να στο περιποιηθεί) κ να περάσετε όμορφα! αν κάνεις τίποτε τσουρέκια, στείλε κι απο δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. God damned,nomiza oti agnoito...Ti les tote gia tin "Dorita" tou Dolce Vita?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χριστός Ανέστη φίλε μου ,εύχομαι και του χρόνου γεροί και αγαπημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτός που σφίγγει στην αγκαλιά του την Γκιζέλα πολύ άντρας, Θεέ μου! Να πεθάνεις από το σεξ μαζί του! Αχκολαστηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή