Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Πονόδοντος της Αραβίας!!!


Χελόου! Καθυστέρησα αυτή τη φορά να γράψω αλλά έχουμε την αποκριά εδώ πέρα και δεν ξαδιάζω από τα μπαλνταφάν. Και δεν έγινε και κάτι το συνταρακτικό. Μα είναι δυνατόν ούτε ένα μνημόσυνο; Μια καμπάνα δε χτύπησε όλη τη βδομάδα! Του αγίου Ραφαήλ μόνο την Τρίτη το απόγευμα. Δεν είχε και παζάρι ήταν η απελευθέρωση της πόλης οπότε που να βρω τα νέα. Σπίτι όλη μέρα με τον Αγησίλαο, πιαστήκανε τα παΐδια μου (καταλαβαίνετε).

Μόνο στο γιατρό πήγα! Με έπιασε ο φρονιμίτης μου. Τι κακό κι αυτό; Ήμουν στην Σίτσα για καφέ τον ήπια γύρισα και το φλιτζάνι, το σταύρωσα κιόλα να με το πει, παίρνω το φοντάν που με κέρασε, εκείνα τα ανώμαλα με τα αμύγδαλα και τη κουβερτούρα, ανοίγω το αλουμινόχαρτο τραβάω μια δαγκωνιά, χράκ!!! Αυτό ήταν, πάει το δόντι. Μπήκε όλο το αμύγδαλο στον φρονιμίτη και τον γάμησε τα πρικια!

Άρχισα να σκούζω εγώ, και δε μπορώ και πονάω και αλλά τέτοια κατινίστικα! Έχασα κάθε ίχνος αξιοπρέπειας αλλά πονούσα. Τσίριζα σα κάτι λαϊκές που βλέπουν αίμα και λιποθυμάν. Βογκούσα που λες και η Σίτσα το χαβά της, να γυρίσουμε λέει το φλιτζάνι να το δούμε. Τι να δούμε χριστιανή μου λέω δε βλέπεις που με βρήκε το κακό; Τι θα δεις σάματι; Τι θα με πεις; Σε πέντε τέρμινα θα πάθεις κακό; Ε, να το παθα! Γρουσούζα, χειρότερη από την Σουλτάνα κατάντησε κι αυτή πια! Ο Αγησίλαος πουθενά! Πως θα πάω σε ένα γιατρό θεέ μου; Πήρα τη συγκοινωνία αναγκαστικά αφού η άχρηστη η Σίτσα 4 φορές έδωσε για δίπλωμα και τις τέσσερις στα σήματα κόπηκε το ζώον! Παίρνω το αστικό λοιπόν και φτάνω στο νοσοκομείο σαν την τελευταία τρύπα του ζουρνά! Βρήκα το οδοντιατρικό και έκατσα μαζί με τα γεροντάκια στην ουρά (αλήθεια και για τη μασέλα στον οδοντίατρο πας; δε το ήξερα!). Δυόμισι ώρες περίμενα να έρθει η σειρά μου. Καλά που είχα και τα sudoku μαζί μου και τα βγαλα πέρα!

Ήρθε η σειρά μου μπαίνω μέσα και βλέπω το γιατρό!!! Κόντεψα να λιποθυμήσω! Ο Peter O'Toole στον Λόρενς της Αραβίας! Έπαθα παταράκ! Με πέρασε κι ο πόνος κι όλα! Τρέμανε τα πόδια μου… Τι άντρας παναγιά μου; Τι γιατρός αγία μου Μαρκέλλα; Και τώρα; Τι θα πω; Πως θα ανοίξω καταρχήν το στόμα μου να το δει έτσι πως είναι ο άνθρωπος; Τι το θελα το αμυγδαλωτό; Τι το θελα; Γέμισαν τα δόντια μου κουβερτούρες και θα με δει έτσι; Έπρε να το γλιτώσω! Καλημέρα σας κυρία μου μου λέει! Τι ακριβώς έχετε; Εεεεε Πονάει το στήθος μου γιατρέ μου, του λέω εδώ χαμηλά.. Μα αυτό δεν είναι δουλεία οδοντιάτρου κυρία μου, μου λέει, σε παθολόγο πρέπει να πάτε! Τι να πω; Ρεζίλι έγινα! Δε σας λένε Κυριαζή τον ρωτάω; Όχι μου λέει Παπαζήση με λένε. Αχ χίλια συγνώμη γιατρέ μου και γω που νόμιζα ότι ήρθα στον γιατρό τον Κυριαζή τον παθολόγο! Τραβάω ένα χαμόγελο από κείνα τα «ντρέπομαι μωρή που σε έχω στο καρνέ μου» χαιρετάω με το κεφάλι κάτω και φεύγω ντροπιασμένη όσο ποτέ! Ξέχασα και φρονιμίτες, ξέχασα τα πάντα! Τι έπαθα η κουλή;

Τρία σεκερ παρέ έφαγα για να συνέλθω! Τρία σεκερ παρέ για να συνέλθω από την ντροπή και την ξεφτίλα μου και δυο mojito για να συνέλθω από την κάψα του Peter!!! Σκέψου λέει να σου το κάνει αυτός επάνω στην καρέκλα του οδοντίατρου με αναμμένο τον «τροχό». Αααααα!!! Αγησίλαε, αγάπη μου, που είσαι; Πονάει το δοντάκι μου έλα να σου πω μια στιγμούλα! Τι να κάνω; Έμαθα μια ζωή να συμβιβάζομαι με την Παναγιώταινα! (εμ, από το ολότελα!)

Αγνοούμενη αυτήν την εβδομάδα είναι η αντιπαθητικά και αγγούρω Σμαράγδα Διαμαντίδου. Η κρυόκωλη ιατρική επισκέπτης στο επάγγελμα και αδερφή της Αντωνίας. Παρακαλώ να με ενημερώσετε και εγώ θα σας πω που ακριβώς βρίσκεται η Νάντια η μαθήτρια του Κωνσταντίνου Μαρκορά στους Δυο Ξένους (θεός σχωρεσ’ τον)

Σας αφήνω να βάλω τα φασόλια στην σόδα και στο μούσκιο! Αύριο θα κάνω γίγαντες στο φούρνο.

Σας φιλώ η βασίλισσα της Αραβίας Ζωζώ!

7 σχόλια:

  1. "Καύσωνας" ο doc δηλαδής, Ζωζώ μου;
    Ευκαιρία από εδώ και πέρα μόλις μάθεις πότε εφημερεύει και αφού πας σε άλλον για να φτιάjεις τα δόντια σου, να πας σε αυτόν για ένα καθαρισμό και μια λέυκανση.
    Μην το παρακάνεις και καταλήξεις με σιδεράκια μόνο! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαρμακοποιός ήταν η Σμαραγδούλα. Πολύ με άρεζε. Ζούσε ωραία και τα είχε όλα. Και κούκλο γκόμενο και υπέροχα ταξίδια πήγαιναν και καυτό σεξ έκανε και δουλειά είχε καλή, φαρμακοποιού και ομορφιά και φίλες και οικογένεια που να την αγαπά, να νοιάζεται γι' αυτήν και να την νταντεύει. Όλα τα είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σεμια εκπομπή της Τατιάνας εμφανίστηκε η κοπέλα του Χάμπου και δήλωσε ότι έχει από τον Βασίλη παιδί. Οπότε Βασίλης και Σμαράγδα λογικά θα είχαν χωρίσει. Πλέον νομίζω πως μεγάλωσε αρκετά η Σμαράγδα. Πόσο την κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ ας ήμουν κι εγώ κρυόκωλη αν είναι να μου ζεσταίνει ο Βασίλης το κωλί!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς φαρμακοποιό είχαμε τον Γιάννη τον Κασιμπαλή! Πέθανε. Μπέρδεψε το πονσταν με το κεζαπ και αυτό ήταν! Αφησε ένα γιό μέχρι εκει πάνω ορφανό.
    Οσο για το Βασίλη του Εμεισ και Εμεις 25 χρίνια αγαμητη να μενα μαζί του δε θα πήγαινα! Ο θεος να μη με το φυλάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει, ωραίος ενφανισιακά, ωραίες τσάρκες θα έκανες μαζί του, αλλά μέχρι εκεί για σοβαρά πράγματα δεν! Ίσως και να προσέβαλες τον εαυτό σου αν πήγαινες μαζί του, όπως αποδεικνύεται και από την Τατιάνα...!

    Ωραίο ποστ θα ήταν να κρίνεις τύπους γκόμενων από σηριαλς, μοναδική Ζωζώ...!

    Ωραίος ο Κασιμπαλίδης,έ...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή